Oddelek za prevajalstvo

Zimsko izpitno obdobje

Spoštovani študentje, spoštovane študentke,

Kot ste bili že obveščeni, bo preverjanje znanja v zimskem izpitnem obdobju potekalo na daljavo. Profesorji so vas obvestili o načinu izvajanja izpitov, ki bodo ustni ali pisni.

Navodila za opravljanje izpitov so na voljo na fakultetni spletni strani na povezavi https://www.ff.uni-lj.si/studijski-proces-delo-na-fakulteti-v-casu-koro… .

Na tem mestu dodajamo še nekaj dodatnih navodil za opravljanje izpitov v okolju Exam.net, ki jih pozorno preberite pred opravljanjem izpitov.

1.    Okolje Exam.net onemogoča brskanje po računalniku za podatki. Za zahtevo po najvišji varnosti je priporočljivo že vnaprej naložiti SEB.
2.    Če medtem, ko pišete izpit, opravljate kakšno drugo operacijo na računalniku (tudi nehoteno), vas bo sistem izločil. V tem primeru obvestite profesorja oziroma napišite opravičilo, ki ga bo sistem zabeležil in vam omogočil povratek v program.
3.    V izogib prepisovanju ali morebitni drugi pomoči pri izpitu ste zaradi možnosti nadzora istočasno prijavljeni na zoom prek telefona. Profesor pred začetkom pisanja izpita preveri, ali imate čisto delovno površino in okolico ekrana. Uporaba slušalk ni dovoljena. Zoom imate vklopljen ves čas poteka izpita z izklopljenim mikrofonom.
4.    V primeru, da vam internetne povezave zmanjka za dlje časa, se po telefonu obrnite na tajništvo Oddelka za prevajalstvo (ga. Mojca Golob, 01/ 241 15 00.

Obvestila

Štipendije Utrechtske mreže za študente in mlade raziskovalce Univerze v Ljubljani

Oddelek za geografijo

Sprememba GU Dejan Rebernik

Oddelek za umetnostno zgodovino

Rezerviranje gradiva iz umetnostnozgodovinske knjižnice (5.-8. 3.)

Računalniški center

Sprememba GU Uroš Škrjanc

Oddelek za etnologijo in kulturno antropologijo

Razpis za Nagrado OEiKA za najboljšo terensko fotografijo in za najboljši etnografski film 2020 in 2021 – rok: 30. 3.