Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Razpis za tutorke in tutorje

Tutorstvo Filozofske fakultete med 5. in 12. majem zbira prijave za tutorje v prihajajočem letu na tej povezavi. Prijaviti se bo možno od 5. maja od 8.00 do 12. maja do 23.55, kasnejših prijav se žal ne bo upoštevalo. Prijavite se lahko za uvajalne tutorje, tutorje za tuje študente in za tutorje za študente s posebnim statusom – lahko tudi na več vej tutorstva hkrati. Pomembno je le, da izpolnjujete dva pogoja, da ste lahko tutorji, in sicer da ste v letu, ko bi bili tutorji (v tem primeru 2023/24), vsaj v drugem letniku dodiplomskega študija in da imate redni študentski status. Tutorstvo je mogoče izbrati tudi kot zunanji izbirni predmet (predmet se imenuje AA Študentsko tutorstvo) za 3 KT, v kolikor vam to vaš program seveda omogoča – to je mogoče izkoristiti enkrat na 1. in enkrat na 2. stopnji. 

Oddelki seveda potrebujejo tudi oddelčne koordinatorje, tako da ste toplo vabljeni, da se tudi za to funkcijo (ponovno) prijavite – v tem primeru je treba izpolnjevati še en pogoj, in sicer da ste bili že prej vsaj eno leto tutor. Tudi oddelčno koordiniranje je mogoče uveljavljati kot zunanji izbirni predmet (AA Koordiniranje študentskega tutorstva) za 3 KT.

Kot vsako leto je tudi tokrat v e-učilnici tutorstva odprt razpis za koordinatorje vseh treh vej tutorstva: za fakultetnega koordinatorja študentskega tutorstva, za koordinatorja tutorjev za tuje študente in za koordinatorja tutorjev za študente s posebnim statusom. Pogoji za kandidiranje za fakultetnega koordinatorja tutorja so dobro poznavanje tutorskega sistema, vsaj eno leto izkušenj z oddelčnim koordiniranjem tutorjev študentov in priložen program dela.

Veselimo se vaših prijav.

Obvestila

Oddelek za etnologijo in kulturno antropologijo

Osvetlitev delovnega mesta za en dan - možnosti za študente

Oddelek za pedagogiko in andragogiko

Študentsko delo na Pedagoškem inštitutu

Oddelek za etnologijo in kulturno antropologijo

Poziv za prijavo najboljših diplomskih in magistrskih del

Oddelek za geografijo

Sprememba GU Darko Ogrin

Oddelek za pedagogiko in andragogiko

Sprememba GU Marko Radovan

Oddelek za bibliotekarstvo, informacijsko znanost in knjigarstvo

Poletna čitalnica v času izpitnega obdobja

Oddelek za bibliotekarstvo, informacijsko znanost in knjigarstvo

Vabljeni v čitalnice oddelčnih knjižnic OHK FF in FF

Oddelek za etnologijo in kulturno antropologijo

Informativni dan za vpis na doktorski študij

Oddelek za klasično filologijo

Poletna čitalnica v času izpitnega obdobja in čitalniška mesta v oddelčnih knjižnicah OHK FF

Osrednja humanistična knjižnica

Vabljeni v čitalnice oddelčnih knjižnic OHK FF in FF